Loading...

Persondatapolitik

NORDJYSKE Medier udgiver NORDJYSKE Stiftstidende og ejer Morsø Folkeblad A/S, der udgiver Morsø Folkeblad, og NORDJYSKE Magasiner, der udgiver Vi med Hund, JAGT, Vildt & Våben, GOLFmagasinet, MAD&venner og BådNyt. Nedenstående cookie- og persondatapolitik finder derfor anvendelse på følgende hjemmesider: www.vimedhund.dk, www.madogvenner.dk, www.jvv.dk, www.golfmagasinet.dk, www.baadnyt.dk.

For nemheds skyld benævnes alle ovennævnte under den samlede betegnelse NORDJYSKE Medier.

1. NORDJYSKE Medier anvender cookies til følgende formål

Teknisk funktionalitet, så som at du kan være logget ind på siden, så du kan læse online aviser og magasiner eller kommentere

Trafikmåling, så vi kan se hvor mange der besøger NORDJYSKE Mediers hjemmesider samt hvilket indhold er mest interessant

Annonceafvikling, Annoncering på nettet er medvirkende til at vi kan levere kvalitetsindhold til dig. Med cookies styres hvordan og til hvem en annonce vises. Ligeledes bruges det til at se hvor mange, der klikker på en given annonce

Adfærdsbaseret annonceafvikling, som ovenfor dog sker selve annonceafviklingen med udgangspunkt i din adfærd på nettet. Bruger du meget en bestemt type af sites, stiger sandsynligheden for at du vil blive eksponeret for annoncer af denne type

2. Cookies

NORDJYSKE Medier anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Ønsker du at slette cookies finder du en vejledning til dette på http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning til dette på http://minecookies.org/cookiehandtering.

På NORDJYSKE Mediers hjemmesider anvendes cookies til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt i forbindelse med afvikling af annoncer. Vi anvender også cookies så vi ved du er dig, når du logger ind på NORDJYSKE Mediers hjemmesider for at læse online aviser og magasiner eller for at kommentere.

Gemius

Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk

Websitet anvender annoncenetværkene Specifik Media, Adaction og Adspine

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

Andre tredjeparts cookies

NORDJYSKE Mediers hjemmesider benytter også andre tredjeparts services til at følge trafikken på sitet, som Chartbeat, og Heatmap.

Bilzonen.dk er et partner site som sætter en cookie for at følge den trafik som kommer igennem nordjyske.dk

Facebook.com sætter også en cookie i forbindelse med den facebook integration der er til NORDJYSKE Mediers hjemmesider.

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos NORDJYSKE Medier, skal du rette henvendelse til kundesupport på support@nordjyske.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er FDIM, Bredgade 33A, 1260 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS på e-mailadressen netsoftware@gemius.dk eller telefon: 39 200 440